Hjem > Online marketing > Sats på søkemotormarkedsføring

Sats på søkemotormarkedsføring

Som de fleste andre områder har også markedsføring på nett blitt rammet av sparekniven verden over. Imidlertid gjelder det ikke alle land, og i følge en studie av analysebyrået Nielsen er nettopp Skandinavia ett av de store unntakene.

økning i online marketing 

 Det er ellers lett å se for seg en lysende framtid for online marketing, og både Forrester og Nielsen spår at online marketing vil ta en større del av markedsføringsbudsjettene framover. Ettersom nettbruk stadig øker og tradisjonelle kanaler som papiraviser sliter, er det veldig naturlig å se for seg at nettet vil spille en stadig større rolle innen reklame og merkevarebygging.

Et av de store områdene innen online marketing er søkemotormarkedsføring. Og tallenes tale er klar –  søkemotorene øker kraftig, hvilket så klart gjør denne kanalen bare enda viktigere.  En undersøkelse av comScore som ble utgitt i går viste at antall søk vokste fra 80,554 milliarder i juli 2008 til 113,685 milliarder i juli i år – en økning på hele 41 prosent, med Google som den suverent mest populære. I Europa er vi også svært ivrige søkere, og vi står for flere søk enn noen annen verdensdel – hele 32,1 %.

Tall fra comScore

Tall fra comScore

 
Se også nyhet om dette på Digi.no

add to del.icio.us : Digg it : post to facebook

  1. Ingen kommentarer så langt.
  1. No trackbacks yet.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

Følg meg

Få nye innlegg levert til din innboks.

%d bloggers like this: